Ontario aikoi kriminalisoida amatööri BJJ: n sekä kamppailun 1. heinäkuuta 2017

päivitys 29. marraskuuta 2017 – Hallitus on nyt tunnustanut PSO: n koostumuksen että pankraation suhteen.

_______________________________________

Päivitys 29. kesäkuuta 2017 – Urheiluministeriö on vastannut pyyntööni, joka vahvistaa, että BJJ: lle ei ole tällä hetkellä PSO: lla, mutta viittaa siihen, että tämä voi pian suositella seuraavaa:

”Ontario Jiu Jitsu -yhdistys oli lähellä tunnustusta siitä, että he eivät ole toimittaneet kaikkia urheilun tunnustushakemuksensa osia ja tästä syystä ei tunnusteta tällä hetkellä. Ne ovat lähellä, joten ne voidaan lisätä lähitulevaisuudessa ”

Jos OJA vastaanottaa PSO -ehtoa, heillä on hallitus, joka on annettu monopolia BJJ -kilpailujen järjestämiseen Ontariossa. Kuten tämän lyhyen artikkelin alareunassa selitetään, on epävarmaa, voidaanko OJA Bologna FC 1909 Paita -valvontaa ulkopuolelta syyttää tehokkaasti rikollisena “palkintorjuntaan”, mutta todennäköisesti Ontario ylittää rajansa ottamalla tällaisen aseman.

_____________________

Aiemmin tässä kuussa Ontario hyväksyi neuvoston 1087-2017 oston tarkkaan, mitkä amatööriurheilut ovat laillisia, ja tarkalleen kuinka niitä hallitaan maakunnassa.

Lyhyesti sanottuna Ontario nimitti, että amatööritaistelukertomuksen noudattaminen on laillista (erityisesti sekoitettuja taistelulajeja ei ole luettelossa):

nyrkkeily

tappava

jiujitsu

judo

karate

potkunyrkkeily

Thainyrkkeily

pankraatio

taekwondo

paini

viiva

Siellä on kuitenkin saalis. Laillisesti kilpailun järjestäminen, mukaan lukien nämä urheilulajit Ontariossa, OIC -tarpeet, jotka suostuvat ”maakunnan urheilujärjestöltä, tunnustavat matkailuministeriö, kulttuuri ja urheilu amatööriurheilun urheilun tunnustamispolitiikan mukaisesti”.

Ainoa poikkeus tästä on paini -kilpailu, jota pidetään laitoksessa tai yliopistossa, jossa “lupaa tarvitaan sovellettavalta laitokselta tai yliopisto -urheilun yhdistykseltä tai sen tytäryhtiöltä”.

Joten miksi amatööri BJJ ja tarttuminen on asetettu laittomaksi, vaikka ne ovatkin luettelossa? Koska hallitus ei ole nimittänyt minkäänlaista maakunnan urheilujärjestöä näiden urheilulajien hallitsemiseksi.

Matkailuministeriö, kulttuuri ja urheilu ovat äskettäin nimenneet kaikki PSO: n tämän OIC: n mukaisesti. Ne ovat seuraavat:

BJJ: n ja PSO: n puuttuminen on näkyvää samoin kuin hallitus 21. kesäkuuta 2017 päivätyssä kirjeessä varoitettiin seuraavasti:

Rikoslain 83 §: ssä määrittelee palkitsemisen “kohtaamiseksi tai taisteluksi nyrkkien, käsien tai jalkojen kanssa”, mutta Ontarion hallitus näyttää kuitenkin laajentaneen tätä merkitystä käyttäessään palkitsemisen sääntelyvaltuuksiaan määritellä taisteluurheilu noudattamalla sen noudattamista koskevan noudattamisen kanssa. laajempi laajuus

“Urheilu, jossa on kilpailu, jossa osallistujat hyödyntävät iskuja nyrkeillä, käsillä, jaloilla tai minkä tahansa muun tyyppisellä kehon osalla, heittämisellä, kopioinnilla, paini-, immobilisaatio- tai lähetystekniikoilla tai minkä tahansa tyyppisellä näiden tekniikoiden yhdistelmällä”

Ontario ottaa asetuksen, jonka mukaan noudatetaan ”kilpailua”

Kilpailu: Kilpailu merkitsee kilpailukykyistä tapahtumaa tai näyttelyä missä:

Katsojat hyväksytään nimenomaisesti tai implisiittisesti maksulle tai ilmaiseksi; tai

Urheilijoita tarvitaan maksun maksamiseksi suoraan tai epäsuorasti; tai

Tapahtuma on tallennettu teollisuuslähetykseen; tai

Kaikki muut ministeriön määräämät tilanteet.

On syytä huomata, että on laillisesti kyseenalaista, jos Ontariolla on valta tehdä näistä tarttuvista urheilulajeista laitonta. He ovat ehdottomasti heidän oikeuksiaan kriminalisoida amatööri -iskut valitsevat taisteluurheilut, koska heille nimenomaisesti tarjotaan tämä valta S: n alla. Rikoslain 83. Kaatumiskilpailut ovat West Ham United Paita laillisesti murkieria senaattorin kanssa, joka sävelsi lainsäädännön huomauttaen, että viranomaiset pyrkivät pidentämään s. 83 amatöörien tarttumiseen urheiluun.

Minkä tahansa tyyppisissä tapahtumissa hallituksen linja hiekassa 1. heinäkuuta BJJ -kilpailijoista ja Ontarion “kamppailu” -kilpailijat uskotaan haastavalle valinnalle. Älä väitä valitussa urheilussa tai vaarassa rikossyytteitä, jos teet.

Jaa Olympique Lyonnais Paita tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Ontario laillistaa amatöörikiinnitys- ja pankraatioturnaukset; BJJ pysyy IlegalNovov 29. marraskuuta 2017 2 kommentissa
Ontario antaa maakunnan amatööri Jiu-Jitsun maakunnan urheilujärjestön 21. tammikuuta 2018 “Ontarion yleisurheilun komissaari”
Ontario laillistaa Muay Thai -tapahtuman, potkunyrkkeilyn sekä amatööritaisteluurheilun 15, 2017 “Ontarion yleisurheilun komissaari”

Leave a Reply

Your email address will not be published.